Lidt gode råd

Foder
Lhasa Apsoer er små hunde og spiser derfor ikke så meget. Jeg giver mine Lhasaer 100/150 gram tørfoder to gange dagligt. Man kan enten give dem foderet tørt eller bløde det lidt op i vand. Hvis hundene selv kan styre det, kan man lade mad stå fremme døgnet rundt, så spiser de når de er sultne. Vær dog opmærksom på om de spiser mere end de har godt af. Jeg vil ikke anbefale noget bestemt fodermærke, men jeg foreslår at du spørger dyrlægen til råds. Selv fodrer jeg for det meste med Royal Canin, Select Gold og Real Nature fra MaxiZoo

Madrester
Lhasa Apsoer er som andre hunde meget glade for at spise deres menneskers madrester. Selvom det kan være hyggeligt skal man passe på at det ikke tager overhånd da det kan være hårdt for hundens fordøjelse. Hunde har svært ved selv at sige stop, specielt med menneskemad, og kan komme til at overspise så de får dårlig mave i et par dage. Det har de ikke godt af.

Godbidder
Jeg går ikke ind for at man konstant giver hundene godbidder. Men lidt godt fortjener de jo en gang imellem. Jeg anbefaler tørfisk, tørret svinelever, og lødige hundekiks. Nogle hunde er også utroligt glade for rå gulerødder.

Frisk vand
Endeligt er det meget vigtigt at hunde altid har adgang til frisk vand. Et drikketårn er godt til at holde vandet frisk i løbet af dagen.

Mere information
For yderligere information om racen kan jeg anbefale denne bog:
"The new comlete Lhasa Apso"
Carolyn and Norman Herbel
Howell Bookhouse,
New York 1992 

Seneste kommentarer

03.05 | 08:29

Min veninde Gitte har en han tilbage. Ring eller sms på 5337 2510

03.05 | 08:23

Kære

Ville høre om i har nogle han hvalpe tilsalg

01.04 | 07:02

Vi fik Siggi for et halv andet år siden og han er utrolig sød og en særdeles klog Lhasa Apso. Kan varmt anbefale denne livlige selektive hunderace.

26.07 | 17:43

Jeg planlægger som skrevet at parre i nærmeste fremtid og regner med at skrive til alle der har udvist interesse. Og eller kan man følge med her på siden.

Del siden