Hvalpe

Hvis du er interesseret i at få en Lhasa Apso er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også gå op under "sidste nyt" i menuen og se om der er hvalpe for tiden.

Jeg kan ikke garantere at jeg altid har hvalpe til salg. Selvom jeg jævnligt får hvalpekuld, har jeg nogle gange hvalpekøbere på venteliste som har førsteret.

Jeg kender dog en del Lhasa Apso ejere, og kender ofte til eventuelle hvalpekuld i omgangskredsen, så jeg kan muligvis hjælpe dig med at finde netop din Lhasa Apso hvalp.

Jeg vil gerne understrege at Lhasaer er levende væsener. Derfor følger jeg visse procedurer når jeg sælger hvalpe. Jeg sælger f.eks. ikke til mennesker jeg ikke ved nok om til at sikre mig at hvalpen vil få det godt. Dette betyder ikke at folk skal gennemgå en test, men blot om min inituition siger mig at det er ok.

Hvalpekøbere er altid mere end velkomne til at kontakte mig efter købet vedrørende spørgsmål om hvalpen og lignenede.

Priserne varierer efter hundens udstillingspotentiale, men ligger som regel et sted i mellem kr. 10.000 og 12.000 inklusive hvalpevaccinationer, ormekur, osv.

Kommentarer

01.04.2021 07:02

Anker Stang

Vi fik Siggi for et halv andet år siden og han er utrolig sød og en særdeles klog Lhasa Apso. Kan varmt anbefale denne livlige selektive hunderace.

07.06.2018 16:03

Hanne Merete Nielsen

Hej Karen. Frodo er død, blev aflivet i går herhjemme efter kort tids sygdom, 13 år 7 mdr og 4 dage ❤️🌹😢 Jeg er meget ked af det og syg af savn. Han var en ener, trofast og glad til det sidste ❤️

Seneste kommentarer

03.05 | 08:29

Min veninde Gitte har en han tilbage. Ring eller sms på 5337 2510

03.05 | 08:23

Kære

Ville høre om i har nogle han hvalpe tilsalg

01.04 | 07:02

Vi fik Siggi for et halv andet år siden og han er utrolig sød og en særdeles klog Lhasa Apso. Kan varmt anbefale denne livlige selektive hunderace.

26.07 | 17:43

Jeg planlægger som skrevet at parre i nærmeste fremtid og regner med at skrive til alle der har udvist interesse. Og eller kan man følge med her på siden.

Del siden