Opdrætteruddannelses-logoet - et signal til omverdenen

Brug af logoet og/eller betegnelsen "DKK-uddannet opdrætter" viser for omverdenen, at opdrætteren har gennemgået en uddannelse inden for emnerne:


* Hvordan skal min kennel være?
* Genetik, Sundhed og hvalpefødsler
* Hvad må, skal og bør jeg overfor hvalpekøbere m.fl.?
* DKK´s mentalbeskrivelse og hundens mentale udvikling
* DKK og omverdenen

Det er et signal til omverdenen om, at man tager sit opdrætterhverv alvorligt og har gjort en indsats for at sætte sig ind i tingene (DKK vil godt gøre opmærksom på, at der også findes opdrættere, som ad anden vej end opdrætteruddannelsen har gjort en tilsvarende indsats).

Det er også nødvendigt, for mange hvalpekøbere har store forventninger, når de køber en hvalp med en DKK stambog, og da ikke mindst hvis hvalpen kommer fra et opdræt - noget som både hvalpekøbere og andre f.eks. dyrlæger forbinder med professionalisme og seriøsitet.

For at en opdrætter kan anvende opdrætterlogoet på sine hvalpekuld, forudsættes det at hvalpene fødes og vokser op i opdrætterens hjem.

Jeg har gennemgået DKK's opdrætter uddannelse

Seneste kommentarer

03.05 | 08:29

Min veninde Gitte har en han tilbage. Ring eller sms på 5337 2510

03.05 | 08:23

Kære

Ville høre om i har nogle han hvalpe tilsalg

01.04 | 07:02

Vi fik Siggi for et halv andet år siden og han er utrolig sød og en særdeles klog Lhasa Apso. Kan varmt anbefale denne livlige selektive hunderace.

26.07 | 17:43

Jeg planlægger som skrevet at parre i nærmeste fremtid og regner med at skrive til alle der har udvist interesse. Og eller kan man følge med her på siden.

Del siden