Hvalpe

Hvis du er interesseret i at få en Lhasa Apso er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også gå op under "sidste nyt" i menuen og se om der er hvalpe for tiden.

Jeg kan ikke garantere at jeg altid har hvalpe til salg. Selvom jeg jævnligt får hvalpekuld, har jeg nogle gange hvalpekøbere på venteliste som har førsteret.

Jeg kender dog en del Lhasa Apso ejere, og kender ofte til eventuelle hvalpekuld i omgangskredsen, så jeg kan muligvis hjælpe dig med at finde netop din Lhasa Apso hvalp.

Jeg vil gerne understrege at Lhasaer er levende væsener. Derfor følger jeg visse procedurer når jeg sælger hvalpe. Jeg sælger f.eks. ikke til mennesker jeg ikke ved nok om til at sikre mig at hvalpen vil få det godt. Dette betyder ikke at folk skal gennemgå en test, men blot om min inituition siger mig at det er ok.

Hvalpekøbere er altid mere end velkomne til at kontakte mig efter købet vedrørende spørgsmål om hvalpen og lignenede.

Priserne varierer efter hundens udstillingspotentiale, men ligger som regel et sted i mellem kr. 10.000 og 12.000 inklusive hvalpevaccinationer, ormekur, osv.

 

Kommentarer

01.04.2021 07:02

Anker Stang

Vi fik Siggi for et halv andet år siden og han er utrolig sød og en særdeles klog Lhasa Apso. Kan varmt anbefale denne livlige selektive hunderace.

07.06.2018 16:03

Hanne Merete Nielsen

Hej Karen. Frodo er død, blev aflivet i går herhjemme efter kort tids sygdom, 13 år 7 mdr og 4 dage ❤️🌹😢 Jeg er meget ked af det og syg af savn. Han var en ener, trofast og glad til det sidste ❤️